Search the Wiki

Viewing 1 to 10 of 36 items

Photoshop tutorials

Vil du gerne lære Photoshop? Her er en række tutorials på dansk, der viser hvordan du opnår forskellige resultater i Photoshop. Alle tutorials er alle på dansk, selvom det er en engelsksproget version af Photoshop der bruges i vejledningerne.

0

Opsætning af mobilapp til blogging på Pages

Denne vejledning viser, hvordan du opsætter din mobiltelefon til at poste blogindlæg på Pages. Vejledningen tager udgangspunkt i mobilapplikationen “Wordpress” til Android-telefoner. Det er muligt at bruge den samme opsætning til iPhone eller iPad, eller andre mobiltelefoner på denne side: wordpress.org/mobile. Hvis du bruger din Facebook-, Google- eller Microsoft-konto som login til Pages, kan du ikke bruge denne  Full Article…

0

Opret et blogindlæg

Denne tutorial viser hvordan du opretter et blogindlæg, med titel, brødtekst, kategorier og tags. Den viser også hvordan blogindlægget publicers, eller gemmes hvis du vil redigere det senere.

0

Tagging

Hvis brugerne af din blog skal kunne orientere sig på din blog, er det en god idé at bruge tags. Tags eller tagging er en måde at samle relateret indhold på, hvor det sorteres efter kategorier eller nøgleord fra dit blogindlæg.

0
Skip to toolbar