Stor interesse for Blackboard på Arts

Undervisere på Arts har vist stor interesse for at komme på introducerende kurser om Blackboard. Projektgruppen for implementeringen har oprettet ekstra kurser og lover at oprette flere om nødvendigt.

I forbindelse med implementeringen af det nye learning management system, Blackboard, har efterspørgslen efter introduktionskurser været større end ventet. Derfor bliver der nu oprettet ekstra kurser til interesserede Arts-undervisere.

“Vi er meget glade for den store søgning til kurserne. Det giver os mulighed for en bred dialog om Blackboard med både undervisere og administrativt personale – og denne dialog er med til at kvalificere implementeringen af Blackboard på Arts,” udtaler projektleder Birthe Aagesen. Hun peger på, at det viser et stort engagement fra undervisernes side for at orientere sig i Blackboard og systemets muligheder før studiestart.

Projektgruppen for implementeringen af Blackboard på Arts vurderer, at over 60% af underviserne, der er med i første udrulning af Blackboard, vælger at tage på introducerende kurser. Derudover findes der online ressourcer i forskellige formater til selv at komme i gang med Blackboard.

På kurserne får underviserne og det administrative personale en introduktion til centrale elementer i Blackboard og får udleveret nøglekortene, så de selv kan arbejde videre med deres eget undervisningsmateriale og opbygning af indhold.

Introduktionen “Kom godt i gang med Blackboard” har i første omgang fået ekstra kursusdage den 12. og den 19. august. Dette og de andre kursustilbud findes på den samlende supportside for Blackboard på Aarhus Universitet.

 

Forrige artikel Næste artikel

Tilføj en kommentar

Læs også

Videre til værktøjslinje