ROK Slutkonference 2017

Kategoriseret Gymnasieskolen
Skrevet af
Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier inviterer til gymnasiepædagogisk konference. Omdrejningspunktet er forskningsprojektet Relationskompetencer og Klasseledelse (ROK), som afsluttes.

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier inviterer til slutkonference for det forskningsprojekt, som universitetet sammen med Randers Statsskole og Handelsgymnasiet Skive gennemfører 2014-2017 med titlen ”Relationskompetence og Klasseledelse”, også kaldt ROK-projektet.

Den gymnasiepædagogiske konference afholdes den 19. september 2017 i Aulaen på Aarhus Universitet.

På programmet er udover Lea Lund og Mette Boie fra CUDiM, også Rolf Lund fra AAU og Tim Mainhard fra Utrecht Universitet, som beretter om den nyeste forskning i lærer-elev observationsteknik.

Kom og hør de endelige resultater fra forskningsprojektet Relationskompetence og Klasseledelse. På konferencen præsenteres:

  • Overblik over hvordan lærerne gennem projektet har arbejdet med at skabe klare og støttende rammer for undervisningen og etablere positive relationer til deres elever, som kan motivere og fastholde.
  • Konkrete bud på hvordan lærere kan arbejde videre med at styrke den positive lærer/elev relation, der er afgørende for motivation, engagement og læringsudbytte.
  • Indsigt i gymnasieelevers stemme og oplevelse af undervisningen; en værdifuld viden til lærerens verden.
  • International forskning i relation til en dansk gymnasiekontekst ved brugen af elevevalueringer af lærerens klasserumsadfærd – Questionnaire on Teachers Interaction (QTI)​.

Projektet udgiver fire publikationer, som også vil være en del af konferencedeltagelsen.

Tilmelding og program her.

Forrige artikel Næste artikel

Tilføj en kommentar

Læs også

Videre til værktøjslinje