Platformen Blackboard er ikke online læring i sig selv

Kategoriseret Blackboard, Educational IT
Skrevet af
Udvikler Hans Klysner og specialkonsulent Christian Winter Bech var til konferencen The Bett Show i London for at knytte kontakter og finde brugbare oplæg i forbindelse med implementeringen af Blackboard.

The Bett Show (British Educational Training and Technology Show) er en kombination af messe og konference, som afholdes hvert i år i London om informationsteknologi i undervisning og uddannelser. Messen har udstillinger og præsentationer af hardware og software rettet mod uddannelsesområdet inden for LMS, digitale læremidler og læringsprogrammer inden for alle uddannelsesmæssige fagområder.

“Begrebet ‘Flipped Classroom’ var et af temaerne i år, og flere af oplæggene handlede om hvordan Blackboard kunne understøtte brugen af Flipped Classroom og hvordan Blackboard kan spille sammen med andre teknologier”, fortæller Hans Klysner.

Blackboard understøtter undervisningen

Men den vigtigste pointe på konferencen i år er faktisk, at det ikke skal handle om teknologien. Hans Klysner og Christian Winter Bech havde et møde med chief learning officer Dr. Rick van Sant om strategisk uddannelse i forhold til Blackboard. Rick van Sant har 30 års erfaring som underviser og arbejder nu som strategisk uddannelseskonsulent på Blackboard.

“Et af Ricks hovedbudskaber er, at Blackboard ikke er online læring i sig selv. Det er en platform, der kan understøtte den undervisning, der i forvejen foregår på en læringsinstitution”, siger Hans Klysner og uddyber:

“Rick van Sant fremhævede, at når vi taler om at bruge Blackboard, så er teknologi det, som det ikke handler om. Vi skal ikke tale om e-læring – vi skal tale om læring. Teknologi skal være usynlig, det er ikke det, der er afgørende for om undervisning er god eller ej.”

Forrige artikel Næste artikel

Tilføj en kommentar

Læs også

Videre til værktøjslinje