Kom til netværksmøde om internationalisering

Interessegruppen Teaching and Learning in the International Classroom afholder netværksmøde i Aarhus den 2. november, hvor interesserede undervisere og forskere stadig kan nå at melde sig ind og deltage.

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier er sammen med Center for Undervisning og Læring vært for det kommende møde, som samler interessenetværket under navnet Teaching and Learning in the International Classroom. Netværket er en specialiseret interessegruppe nedsat af Dansk Universitetspædagogisk Netværk.

Formålet med de forskellige pædagogiske interessegrupper er videndeling og -udvikling mellem kolleger og universitetsansatte, som deler et særligt interessefelt inden for universitetspædagogik. Grupperne kan bedst karakteriseres som praksis- og erfaringsgrupper, der giver muligheder for fælles forankring og en måde sammen at kommunikere viden ud i verden.

Formålet med den specifikke interessegruppe er at skabe et nationalt forum for pædagogiske konsulenter, undervisere og andre medarbejdere, der er engagerede i viden om international undervisning specifikt og internationalisering på universitetet generelt. Her diskuterer undervisere, forskere og udviklere blandt andet, hvordan man kan internationalisere undervisningen via fx curriculum-valg, eller hvordan man udvikler pædagogiske redskaber til undervisningen af blandede hold, hvor undervisningssproget er engelsk.

Det kommende møde den 2. november vil derudover handle om de nye internationale samarbejder på området, især Erasmus-projektet EQUiiP – Educational Quality at Universities for inclusive international Programmes. Det er stadig muligt at melde sig til interessegruppen og komme med til det kommende møde, hvor fristen er den 25. oktober.

Læs mere:

Forrige artikel Næste artikel

Tilføj en kommentar

Læs også

Videre til værktøjslinje