Kom til It-Didaktisk Design Dag 2017

Kategoriseret It-didaktisk design
Skrevet af
De studerende og alumner fra kandidatuddannelsen på CUDiM giver indblik i nye tendenser og resultater inden for det it-didaktiske felt.

CUDiM slår dørene op til undervisningslokalerne og inviterer interesserede, nye studerende og gamle alumner indenfor til en fejring af den it-didaktiske faglighed. Få inspiration til it-didaktisk forskning og udvikling, mød både færdige og kommende it-didaktiske designere og netværk med forskere og fremtidige it-didaktiske design tænkere og udviklere på dagen.

Lektor Rikke Toft Nørgård er uddannelseskoordinator og underviser selv på It-Didaktisk Design. Hun udtaler:

“Dagen giver indblik I de nye tendenser og resultater inden for det it-didaktiske felt. Både mht forskningsprojekter, trends og undervisningsteknologier, bl.a. i form af MOOCs, fjernundervisning og e-sport. På dagen fejrer vi it-didaktisk design, får inspiration til it-didaktisk forskning og udvikling og får mulighed for at møde både færdige og kommende it-didaktiske designere.”

Blandt oplægsholderne er Kim Haagen Mathiesen, der som færdig cand.pæd. i it-didaktisk design fortæller om sit samarbejde med forskere og arbejde med bl.a. “MOOCs: Fanget i en vidensøkonomi. På vej mod et økologisk universitet”. Her ser han på de uddannelsesstrategiske og it-didaktiske overvejelser, der ligger til grund for de to MOOCs Digitale Læringskontekster på AU og H.C. Andersen’s Fairy Tales fra SDU.