CUDiM holder faglig åbningsreception

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier er flyttet til Nobelparken, og det betyder, at centret kommer tættere på fag- og undervisningsmiljøerne. Det fejres med faglige turbooplæg fra forskere og udviklere og efterfølgende åbningsreception i CUDiMs nye lokaler.

I anledning af at CUDiM netop er flyttet til Nobelparken, inviteres der fredag d. 17. november kl. 14.00 – 16.00 til faglig reception i centrets nye lokaler.

På Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier beskæftiger vi os bl.a. med anvendelse af digitale medier i undervisningen på tværs af uddannelsesniveauer, faglig vejledning, opbygning af studiekompetence, sprogdidaktik og entreprenøriel didaktik.

Til den faglige reception vil der være en række turbooplæg, hvor forskere og udviklere fra CUDiM fortæller om de mange igangværende projekter.

Der vil bl.a. være mulighed for at høre adjunkt Hanne Balsby Thingholm fortælle om et af centrets nyeste projekter Takeaway Teaching, udviklingskonsulent Mette Brinch Thomsen, der fortæller om centrets fokus på gymnasieaktiviteter og deres tilknytning til Arts samt vicecenterleder Tina Bering Keiding, der vil fortælle om revision af kurser i adjunktpædagogikum.

Arrangementet er åbent for alle, men er særlig relevant for afdelingsledere, studieledere, uddannelseskonsulenter og undervisere på Arts.

Læs mere:
Forrige artikel Næste artikel

Tilføj en kommentar

Læs også

Videre til værktøjslinje