Arts genansætter leder for Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier

Kategoriseret Undervisningsudvikling
Skrevet af
Efter de seneste måneders ansøgnings- og ansættelsesproces, er det blevet besluttet, at Arne Kjær fortsætter som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale medier.

Arne Kjær har været leder af CUDiM, siden centret blev etableret i 2011 i forbindelse med omstruktureringer på Aarhus Universitet, og han har i de seneste seks år været med til at opbygge centeret.

Genansættelsen løber frem til 2020, og ifølge prodekan for uddannelse på Arts, Niels Lehmann, kan Arne Kjær se frem til en periode, hvor CUDiM kommer til at spille en rolle i forhold til at løse nogle af de udfordringer, fakultetet står overfor på uddannelsesområdet:

”Vi skal i dag have de studerende til at gennemføre deres studier på kortere tid, og der er også et øget krav om, at Arts´ uddannelser skal give kandidaterne de kompetencer, som arbejdsmarkedet efterspørger. Samtidig skal vi sikre, at uddannelserne fortsat er forskningsbaserede. Vi er derfor nødt til at se på undervisningen med et nyt sæt didaktiske briller – vi skal tænke smartere, så at sige, og her har CUDiM en vigtig rolle at spille,”  siger Niels Lehmann.

Læs hele nyheden her.